מאחורי הקלעים של

ארוחה על המדרכה

אוכל ביתי

משנת 2009

מגישים אוכל ביתי בריא וטרי

ארוחה על המדרכה

קצת עליי

שמי אור אבקסיס, ולפני שמונה שנים סיימתי מסע קולינרי ארוך שנים כדי להקים את "ארוחה על המדרכה".

על המשפחה

כילד לאבא ממוצא מרוקאי ואמא עם שורשים מסיביר, ביליתי שעות במטבח המשפחתי. בישול התחיל אצלי כתחביב שהמשיך ללימודי קולינריה ומשם לעשור של ניהול המטבחים השונים במלון דן אילת. 

על המסעדה

את אופי המקום שלי היה לי חשוב ליצוק מתוך הערכים עליהם גדלתי. משפחתי וחמים, מגוון ועשיר, מקצועי ונותן מענה ומקום לכל אחד – חובבי בשר, צמחוניים וטבעוניים ואחרים. אבל הכי חשוב – טעים, נעים, מחבק. המשפחה שלי מזכירה לי שתמיד אמרתי ש"אני לא אוכל בשביל לחיות, אני חי בשביל לאכול". וכזו היא "ארוחה על המדרכה". מקום שבאים אליו בשביל לאכול, לחייך ולחיות. העובדים במפעלים ובחברות ההיי-טק שבסביבה, משפחות ורווקים, זוגות צעירים ו-ותיקים – כולם לקוחות .שהפכו מזמן לחברים
אז זהו בינתיים, תודה שנתתם מזמנכם לקרוא על אודותיי, נתראה במסעדה.

דילוג לתוכן