את אופי המקום שלי היה לי חשוב ליצוק מתוך הערכים עליהם גדלתי. משפחתי וחמים, מגוון ועשיר, מקצועי ונותן מענה ומקום לכל אחד – חובבי בשר, צמחוניים וטבעוניים ואחרים. אבל הכי חשוב – טעים, נעים, מחבק. המשפחה שלי מזכירה לי שתמיד אמרתי ש"אני לא אוכל בשביל לחיות, אני חי בשביל לאכול". וכזו היא "ארוחה על המדרכה". מקום שבאים אליו בשביל לאכול, לחייך ולחיות. העובדים במפעלים ובחברות ההיי-טק שבסביבה, משפחות ורווקים, זוגות צעירים ו-ותיקים – כולם לקוחות .שהפכו מזמן לחברים
אז זהו בינתיים, תודה שנתתם מזמנכם לקרוא על אודותיי, נתראה במסעדה.